Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ από την ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Π.Φάληρο!

Οι ληστές πάτησαν το γκάζι σε ένα λευκό Μazda και με ορμή το πέταξαν πάνω στο ρολό ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου.Αφού προηγουμένως η βιτρίνα έγινε θρύψαλα άρχισαν να σπρώχνουν με μανία το σχεδόν κατεστραμμένο ρολό και στην συνέχεια δύο εκ των ληστών άρχισαν να συλλέγουν μέσα σε ένα κουβά,κοσμήματα και ρολόγια!



Η κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε στις 04.30 τα χαράματα της Πέμπτης σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ζησιμοπούλου και Ορφέως στο Παλαιό Φάληρος.


Σύμφωνα με την αστυνομία, έξι άγνωστοι δράστες ανάμεσά τους και μία γυναίκα έριξαν στη βιτρίνα κοσμηματοπωλείου ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Mazda και μπούκαραν στο εσωτερικό του καταστήματος.Oι ληστές άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια από την μπροστινή βιτρίνα καθώς και κάποια που βρίσκονταν σε καθιστή βιτρίνα στο εσωτερικό του καταστήματος.

Στη συνέχεια λήστεψαν μαγαζί με ψιλικά το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το κοσμηματοπωλείο, άφησαν το Ι.Χ. στο σημείο και διέφυγαν στα στενά της περιοχής.


Οι αστυνομικοί βρήκαν και εξετάζουν ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο εντοπίστηκε έξω από το κοσμηματοπωλείο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του paliofaliron οι ληστές είναι πάρα πολύ πιθανόν να είναι οι ίδιοι που λήστεψαν τον Μάιο του 2018 άλλο κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Παναγίτσας διαφεύγοντας τότε με μεγάλη ταχύτητα από την Αγίου Αλεξάνδρου ενώ προηγουμένως προκάλεσαν τροχαίο!




Αξίσει να σημειωθεί ότι πριν ένα χρόνο και σχεδόν την ίδια ημερομηνία (17-10-2017),ληστές είχαν επιτεθεί για να ληστέψουν με καλάσνικοφ το ίδιο ψιλικατζίδικο αλλά δεν επιχείρησαν το ίδιο στο κοσμηματοπωλείο που ήταν ακριβώς δίπλα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου