Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Πως σχετίζεται η εκτέλεση της 33χρονης με αυτή του Καραγιάννη στο Π.Φάληρο




Ο πόλεμος των κυκλωμάτων της νύχτας μαίνεται ανελέητος τους τελευταίους μήνες, όπως αποδεικνύεται και από την ψυχρή εκτέλεση της 33χρονης μέσα στο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά.


Οι δράστες που όπως όλα δείχνουν εκτελούσαν ένα ακόμα «συμβόλαιο θανάτου» τη «γάζωσαν» με περισσότερες από 15 σφαίρες και πλέον οι άνδρες της ασφάλειας αναζητά τις απαντήσεις στο παρελθόν της γυναίκας και στους ανοιχτούς λογαριασμούς που ενδεχομένως να είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τις ελάχιστες γυναίκες στον κόσμο της νύχτας που το όνομά της προκαλούσε σεβασμό.


Είχε κατηγορηθεί για ληστείες σε χρηματαποστολές, ενώ το 2011, ενώ ήταν έγκυος επτά μηνών, είχε δεχθεί και πάλι δολοφονική επίθεση από την οποία είχε καταφέρει να επιβιώσει και να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Η 33χρονη φέρεται να διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα της νύχτας, που φέρεται να έχει τον απόλυτο έλεγχο στα Βόρεια και Νότια προάστια, ενώ θεωρούταν και το δεξί χέρι ηγετικής φυσιογνωμίας της νύχτας που έχει απασχολήσει τις αρχές πάρα πολλές φορές.

Παρά την προηγούμενη επίθεση που είχε δεχθεί πάντως, η 33χρονη δεν φοβόταν και γι’ αυτό δεν έπαιρνε ιδιαίτερα μέτρα προστασίας.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι ο θάνατός της είναι ένα ακόμα «συμβόλαιο θανάτου» στο πλαίσιο του ξεκαθαρίσματος των ανθρώπων της νύχτας που εξελίσσεται τους τελευταίους 20 μήνες και μετρά τουλάχιστον έξι νεκρούς.
Βαρύ το παρελθόν της 33χρονης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα της μελαχρινής γυναίκας βρισκόταν πάντα ψηλά στη λίστα των ανθρώπων που είχαν εμπλακεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στον κόσμο της νύχτας.

Εκτός από τις ληστείες για τις οποίες είχε κατηγορηθεί, είχε απασχολήσει τις αρχές και για «συμβόλαια θανάτου» που αφορούσαν πολύ γνωστά ονόματα της νύχτας.

Συγκεκριμένα είχε θεωρηθεί η βασική ύποπτη για την εντολή θανάτου της συζύγου νονού της νύχτας, ο οποίος δεν βρισκόταν στη ζωή τον Μάιο του 2009. Τότε η γυναίκα είχε εκτελεστεί από άγνωστο μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια του Πειραιά, την ώρα που αγόραζε γλυκά και τότε οι αρχές είχαν θεωρήσει ότι η 33χρονη είχε δώσει την εντολή θανάτου για λόγους αντεκδίκησης, κάτι που δεν είχε αποδειχθεί. Η νεκρή ήταν κουμπάρα γνωστής ηθοποιού.

Τον Ιούνιο του 2009 έξω από καφετέρια στο Γαλάτσι δολοφονήθηκε ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων. Και τότε το όνομα της 33χρονης είχε πέσει στο τραπέζι των ερευνών, αλλά και πάλι δεν είχε προκύψει κάτι εναντίον της.

Το 2011 μετά την απόπειρα εναντίον της η 33χρονη είχε φύγει με τη νεογέννητη κόρη της στο εξωτερικό για να γλιτώσει από μια νέα απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της.


Το όνομα της 33χρονης είχε πέσει επίσης στο τραπέζι των υπόπτων τόσο στη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα έξω από το σχολείου του γιου του στα Γλυκά Νερά, όσο και για τη δολοφονία του Μανώλη Καραγιάννη στο Παλαιό Φάληρο τον περασμένο Ιούλιο, χωρίς επίσης να προκύψει κάποιο στοιχείο ενοχής της.


πηγή:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου