Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δήμου Π.Φαλήρου για τους πυρόπληκτους της Ραφήνας

Με αφορμή την μεγάλη καταστροφή από την χθεσινή πυρκαγιά, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης επικοινώνησε με τον Δήμαρχο ΡαφήναςΠικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ενημερώθηκε για τις ανάγκες των πυρόπληκτων καθώς και για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα ενώ μετέφερε την συμπαράσταση όλων των Φαληριωτών. 

Ο Δήμαρχος της Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή της Πόλης μας για την άμεση ανταπόκριση και παρά τις δυσκολίες δήλωσε ότι προς το παρόν υπάρχει επάρκεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα θύματα της καταστροφής. 

Ως εκ τούτου ο Δήμος μας προς το παρόν δεν συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα ενώ όπως ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Ραφήνας, δημοσιοποιεί τον αριθμό λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει χρήματα για συνδρομή των πυρόπληκτων. 

Ο λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς είναι ο : 5186/0922 91418 & ΙΒΑΝ: GR 2001 7218 6000 5186 0922 91418

Στα πλαίσια του εθνικού πένθους και σε μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης αυτής καταστροφής, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις έως το Σαββατοκύριακο και ειδικά την μεγάλη γιορτή λήξης του προγράμματος Θερινής Απασχόλησης – Καλοκαίρι 2018 στο οποίο συμμετείχαν επιτυχώς 600 παιδιά των σχολείων του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου