Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο άνδρας που έχασε την ζωή του σε φρεάτιο γκαράζ

Αναπάντητα τα ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο του 50χρονου άντρα – Οι Αρχές μιλούν για ατύχημα


Μια απίστευτη τραγωδία με έναν εργαζόμενο νεκρό, συνέβη το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ο 50 χρονος ορκωτός λογιστής ελεγκτής και σύμβουλός επιχειρήσεων της GRANT THORNTON, σε μια συνηθισμένη μέρα του, έφτασε με το ΙΧ του στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στην Συγγρού και Λ. Αμφιθέας και από ατύχημα βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος οικονομικός σύμβουλος οδηγούσε ένα Mini Cooper και περίμενε να μπει στο ασανσέρ αυτοκινήτων για να κατέβει στο υπόγειο πάρκινγκ, πάτησε το γκάζι πριν ανοίξουν οι πόρτες, τις έσπασε και έπεσε με το αυτοκίνητο στο κενό του φρεατίου.

Συγκεκριμένα την στιγμή που έφτασε στο σημείο αναμονής για το ασανσέρ αυτοκινήτων, το οποίο οδηγεί στα τρία υπόγεια πάρκινγκ του κτιρίου και ενώ κανονικά ο ανελκυστήρας έρχεται αφού πατηθούν οι κωδικοί στο ειδικό κοντρόλ, ξαφνικά το αυτοκίνητο του έπεσε με δύναμη πάνω στην πόρτα του ασανσέρ και την άνοιξε με βία πέφτοντας στο κενό.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 50χρονος να βρει τραγικό θάνατο αφού το αυτοκίνητο του έπεσε με το μπροστινό μέρος του από ύψος δέκα μέτρων.Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα από το φρεάτιο, ωστόσο δεν είχε τις αισθήσεις του και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του

Ωστόσο αναπάντητα παραμένουν ορισμένα ερώτημα για το πώς το αυτοκίνητο του 50χρονου άντρα πάτησε γκάζι πριν ανοίξουν οι πόρτες του ασανσέρ ενώ δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί εάν είχε βάλει τον κωδικό ασφαλείας του στο ηλεκτρονικό μηχάνημα προκειμένου να καλέσει το ασανσέρ και εκείνο δεν υπάκουσε.

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα πιθανά αίτια ενώ κάνουν λόγο για εργατικό ατύχημα.

Ποιος ήταν ο 50χρονος που έχασε την ζωή του στο τρομερό ατύχημα

Με σπουδές που θα ζήλευαν και καθηγητές οικονομικών, είναι παντρεμένος με δύο παιδιά υπήρξε ένας στενός συνεργάτης της Grant Thornton Greece αφού εργαζόταν στην εταιρία από το 1998 ενώ ήταν ένας από τους επικεφαλής Partners των Financial Services στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, είχε αποκτήσει μεγάλη εξειδίκευση στην παροχή ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε διάφορες εταιρείες ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ο 50χρονος μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Grant Thornton, είχε μεγάλη εμπειρία στην οικονομική διαχείριση και στον στρατηγικό σχεδιασμό επιχειρήσεων, κυρίως στον τραπεζικό τομέα και επικεντρωνόταν στους τακτικούς και οικονομικούς ελέγχους χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, AQR, DD, αποτιμήσεις χαρτοφυλακίων, συγχωνεύσεις και εξαγορές και μελέτες σκοπιμότητας.

























πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου