Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

BINTEO-Nτοκουμέντο από την ληστεία σε κάβα στο Π.Φάληρο

Συγκλονίζουν τα πλάνα από το περιστατικό των πυροβολισμών μέσα σε κάβα στην περιοχή του Φαλήρου - Τρεις κακοποιοί μπούκαραν στο κατάστημα και ο ένας από αυτούς άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας τον 65χρονο συνιδιοκτήτη - Ο αδελφός του τραυματία μπόρεσε να πατήσει το κουμπί του συναγερμού



Αιματηρή κατάληξη είχε η απόπειρα ληστείας σε κάβα στο Παλαιό Φάληρο το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι τρεις επίδοξοι ληστές έφτασαν στις 12:45 με δύο μηχανάκια στην κάβα που βρίσκεται στην οδό Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο που επέβαιναν στο πρώτο μηχανάκι εισέβαλαν στο κατάστημα για να το ληστέψουν. Μέσα στην κάβα βρίσκονταν οι συνιδιοκτήτες της, που είναι αδέλφια. Ο ένας από τους κακοποιούς άρχισε να παλεύει με τον ένα. Τότε ο δεύτερος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές στο πόδι τον δεύτερο αδελφό, ηλικίας 65 ετών. Εκείνη τη στιγμή ο πρώτος κατόρθωσε να ξεφύγει και να πατήσει το μπουτόν του συναγερμού, με αποτέλεσμα οι τρεις δράστες να τραπούν σε φυγή. Στην περιοχή βρισκόταν λαϊκή αγορά σε εξέλιξη και σε κοντινή απόσταση σχολείο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο στην εκπομπή Tatiana Live της Τατιάνας Στεφανίδου στο epsilon


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου