Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτο!Τι λέει η Αυλωνίτου για την γυναίκα που γέμισε πίσσα στο Π.Φάληρο [BINTEO]

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, με τον Γιώργο Αυτιά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε να εννοηθεί ότι
η φωτογραφία είναι προϊόν photoshop!

Η φωτογραφία του Βέλγου Max Gyselinck που απαθανάτισε μία γυναίκα να βγαίνει από τη θάλασσα του Παλαιού Φαλήρου γεμάτη πίσσα είναι fake news υποστηρίζει η Ελένη Αυλωνίτου!

Στη συνέχεια κατά τη συνομιλία της με τον δήμαρχο Γλυφάδας, ο οποίος κατήγγειλε ότι ακόμα και σήμερα στο βυθό υπάρχουν σωματίδια μαζούτ, η Ελένη Αυλωνίτου είπε: «Αυτά… συμβαίνουν. Και στην Ελευσίνα είχε γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν»


Επειδή όμως ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη,η ίδια η μαρτυρία της γυναίκας στην φωτογραφία που εξηγεί γιατί μπήκε κι έκανε μπάνιο,όσο και ο αυτόπτης μάρτυρας που την προειδοποιούσε να μην μπει στην θάλασσα στην παραλία ΕΔΕΜ,την διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή,με τα όσα δήλωσε η άτυχη κολυμβήτρια 


«Είχα ενημερωθεί για την ρύπανση, είχα δει τις εικόνες από την τηλεόραση που προσπαθούσαν να μαζέψουν αυτό που υπήρχε στην θάλασσα, την μόλυνση, το πετρέλαιο» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Στο σημείο αυτό, έρχομαι όλο το καλοκαίρι, είπα να έρθω να δω πως είναι η κατάσταση. Αν ήταν η εικόνα που έδειχναν στην τηλεόραση, δεν θα έμπαινα», εξήγησε.

«Είδα ότι το νερό είχε κάποια μαυρίλα πάνω-πάνω και μπήκα στην αρχή μέχρι τα γόνατα, ε και μετά βούτηξα, αυτό», είπε η 38χρονη γυναίκα.

Δείτε τώρα στο βίντεο τα όσα δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας που προειδοποίησε την γυναίκα να μην μπει στην θάλασσα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου